Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα: ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ

 Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα: ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ

Η εταιρεία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα υγιούς ελληνικής επιχείρησης που επενδύει σταθερά τα τελευταία χρόνια με μηδενικό δανεισμό, αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, συνεισφέροντας έτσι ουσιαστικά στην ελληνική οικονομία. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι «ταξιδεύει» στη διεθνή αγορά από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Ρωσία, μέχρι τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Νίκο Χήτο, «στόχος είναι η δημιουργία νέων μοντέλων ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα, τα οποία θα συνδέουν το “Ζαγόρι” με την πρόοδο και την εξέλιξη».

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, εν μέσω κορωνοϊού, ενίσχυσε σημαντικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με την παράδοση εξοπλισμένων ειδικών κλινών ΜΕΘ, ενώ παράλληλα στήριξε την ανάκαμψη του τουρισμού, με τη δωρεά ατομικών φιαλών «Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ» σε όλους τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων, που δεν διαθέτουν προς το παρόν αναψυκτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα το Ζαγόρι Go Green έγινε το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Πηγή: fortunegreece.com

i-Ellada

Related post