Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα: VODAFONE EΛΛΑ∆ΑΣ

 Εταιρείες που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στην Ελλάδα: VODAFONE EΛΛΑ∆ΑΣ

O Χρήστος Σανδαλάκης, ένας ποδηλάτης, παγκόσμιος πρωταθλητής tandem, με 99% απώλεια όρασης, κατάφερε να κάνει ποδήλατο για πρώτη φορά μόνος του, χάρης στην άμεση απόκριση και τη σχεδόν μηδενική καθυστέρηση στη μετάδοση δεδομένων από την κάμερα που προσάρμοσε στο κράνος του. Αυτό είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επίτευγμα της Vodafone για το 2020, με το Vodafone Giga Network 5G, αποτυπώνοντας στην πράξη την αξία της μετάβασης στην νέα εποχή των δικτύων πέμπτης γενιάς.

Πρόκειται για πεδίο κομβικής σημασίας για την εταιρεία, που ανακοίνωσε στα μέσα του περασμένου Μαΐου επενδυτικό πρόγραμμα 500 εκατ. ευρώ έως το 2024. Στην πανδημία η Vodafone διέθεσε δωρεάν την πλατφόρμα Vodafone Smart Working για την εργασία από απόσταση και προχώρησε σε άμεσες αναβαθμίσεις, ενώ διευκόλυνε τους μικρούς προμηθευτές με αλλαγή όρων για άμεση πληρωμή τους.

Σημαντική ήταν και η συνδρομή της στο έργο της πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας με ψηφιακά έργα, όπως ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του 13033, οι μηδενικές χρεώσεις για πρόσβαση σε πλατφόρμες εκπαίδευσης και η ψηφιακή διασύνδεση για την υποστήριξη υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προς τον πολίτη.

Παράλληλα, για την ενίσχυση της απασχόλησης, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δίνει προτεραιότητα σε εργαζομένους που η εργασία τους επηρεάστηκε από την πανδημία, για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων εργασίας στην Vodafone.

Πηγή: fortunegreece.com

i-Ellada

Related post