Γυναικολόγος – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

 Γυναικολόγος – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Ο Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Κηφισιάς με άριστα.

Πήρε το πτυχίο της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1996 & από το 1997- 2005 ειδικεύτηκε και εξειδικεύτηκε στην Μαιευτική και Γυναικολογία στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρεττανία.

Ξεχωρίζει η θητεία του ως επιμελητής σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Αγγλία το UHW 2000-2003, η εκπαιδευτική άδεια από το πανεπιστήμιο Αθηνών όπου επισκέφτηκε το τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του νοσοκομείου της Ολλανδίας Enschede το 2003 (φυσικός τοκετός και κατ΄οίκον) και η μετάβασή του στις Η.Π.Α, 2004 – 2005 όπου εργάσθηκε στο τμήμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας.

 

Κατέχει έπειτα από εξετάσεις:

  • Δίπλωμα Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων  Μεγάλης Βρεττανίας
  • Δίπλωμα αναπαραγωγικής και σεξουαλικής υγείας (DFFP) Μεγάλης Βρεττανίας
  • Κρατικό δίπλωμα υπερήχων πάνω στην Μαιευτική – Γυναικολογία
  • Πιστοποίηση στην  εκτέλεση διαγνωστικής κολποσκόπησης από την HSCCP (Ν:000013)
  • Εκπαιδευτής εκπαιδευτών μαιευτικών επειγόντων (ALSO)

Ο Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ έχει εκπαιδευτεί και μετεκπαιδευτεί στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και λαπαροσκοπική χειρουργική στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Cardiff University Hospital (Aγγλία) και Penn University Hospital (Η.Π.Α).

Εχει εργασθεί δίπλα σε κορυφαίους διεθνώς λαπαροσκόπους γυναικολόγους όπως Richard Penketh UK(Αγγλία) , Nasar Amso (Αγγλία), Christos Coutifaris (Η.Π.Α.).

Έχει μεγάλη εμπειρία στις καθ΄ έξιν αποβολές  εφαρμόζοντας τις διεθνείς οδηγίες και πρωτόκολλα και σαν εκπαιδευτής μαιευτικών επειγόντων στις κυήσεις υψηλού κινδύνου.

Είναι μέλος σε περισσότερες από 10 ελληνικές και ξένες επιστημονικές εταιρίες ασκεί μεγάλο  φιλανθρωπικό έργο στις αντίστοιχες οργανώσεις που  δραστηροποιείται  και έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος 1995 στο Light Contact.

Ως μαιευτήρας – γυναικολόγος, η προτεραιότητά μου είναι πάντοτε οι ανάγκες και οι αναζητήσεις της γυναίκας, της κοπέλας, της μητέρας, με πρώτο μου μέλημα το ‘καλώς έχειν’ – το ‘ ευ ζην’ της ασθενούς. Επιθυμία μου είναι να αισθανθεί άνετα και να αποκτήσει εμπιστοσύνη στις οδηγίες και τις συμβουλές μου.Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στην κάθε ασθενή την κατάλληλη για την ίδια εξατομικευμένη συμβουλή-επιλογή-θεραπεία.Για εμένα δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, υπάρχει μόνον η προσωπική μου ασθενής, η οποία έχει την αποκλειστική μου προσοχή για την βέλτιστη εξυπηρέτησή της σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

 

 

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Woman Clinic ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Μ.ΕΠΕ
Ioannis Kalogirou

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βασ.Σοφίας&Δ.Αιγινήτου 4, Αθήνα, πάνω στη στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής «έξοδος Αιγινήτειο Νοσοκομείο»

ΤΗΛ.: 2107220629 – 6977 260 260

FAX: 2107245425

EMAIL: womanclinicgr@gmail.com , doctorkalogirou@gmail.com

Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα γυναικολογικά – μαιευτικά αλλά και η επιμόρφωση με την προβολή ιατρικών άρθρων ερωτοαπαντήσεων και video .

Σε όλα τα γυναικολογικά και μαιευτικά θέματα πρέπει να συμβουλεύεστε τον προσωπικό σας γυναικολόγο

Λειτουργούμε καθημερινά μετά τις 4 μμ Τρίτη μετά τις 12.00μμ Σάββατο μετά τις 10 πμ και μόνο με ραντεβού.

Υπεύθυνοι Μαιευτικού: Σταυροπούλου Μένη , Βουτσαδάκη Αννα.

Γραμματεία: Νούκου Λουκία

Related post