Ελληνικές επιχειρήσεις :ΔΕΛΤΑ

 Ελληνικές επιχειρήσεις :ΔΕΛΤΑ

Όραμά μας, να συνεχίσουμε να αναθρέφουμε το μέλλον όλων των Ελλήνων, με μια ανώτερη ποιοτικά τροφή. Με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Γι’ αυτό και 70 χρόνια τώρα, στηρίζουμε στην ελληνική οικογένεια, προσφέροντας σε κάθε νοικοκυριό απο άκρη σε άκρη αυτού του τόπου, ποιοτικά προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, στεκόμαστε με υπερηφάνεια ως πρεσβευτές της ελληνικής διατροφής, μέσα απο καινοτόμα προϊόντα που προάγουν το δικό μας ευ ζην διεθνώς.

Πίσω από κάθε νέο προϊόν που φτάνει στα χέρια σας, δεν κρύβεται μόνο η φροντίδα και η ανάγκη μας να σας προσφέρουμε διαρκώς το καλύτερο. Κρύβεται επίσης έρευνα και μελέτη, από την επιστημονική ομάδα τροφίμων μας. Μια ομάδα που δεν σταματά να μελετάει τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, να σχεδιάζει και να υλοποιεί νέες, καινοτόμες ιδέες.

Γιατί έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, βρίσκοντας τη θέση τους στην καρδιά σας.

Για όλους εμάς στην ΔΕΛΤΑ, η ασφάλεια των προϊόντων είναι αξία αδιαπραγμάτευτη, για κάθε προϊόν, από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του. Γι’ αυτό και εφαρμόζουμε τους αυστηρότερους κανόνες και προδιαγραφές Διασφάλισης Ποιότητας, από τις αγνές πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, την παραγωγή μέχρι και τη διανομή του προϊόντος στα σημεία πώλησης.

Επιπρόσθετα, μέσα από ένα προηγμένο σύστημα ιχνηλασιμότητας, κάθε προϊόν μας έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα ώστε να μπορούμε, ανά πάσα στιγμή, να γνωρίζουμε από ποιες κτηνοτροφικές μονάδες ή από ποιες πρώτες ύλες παράγεται.

Κάθε μέρα, ένας κτηνοτρόφος αρμέγει την αγελάδα του. Κάθε μέρα, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ παραλαμβάνει, από τη φάρμα, το φρέσκο γάλα. Και κάθε μέρα, ξεκινάει ένας νέος δρόμος του φρέσκου γάλακτος, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα, γεμάτο ζωή και θρεπτικά συστατικά στο ποτήρι σας!

Πολύτιμοι συνεργάτες μας σε αυτή την προσπάθεια είναι οι παραγωγοί γάλακτος σε όλη την Ελλάδα, τους οποίους στηρίζουμε έμπρακτα μέσα από προγράμματα που θέτουν τις βάσεις για την αειφόρο ανάπτυξη του αγρό – κτηνοτροφικού τομέα.

Οι άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ, οι δικοί μας αλλά και δικοί σας άνθρωποι, είναι καθημερινά δίπλα σας: στα καταστήματα, στα σούπερ μάρκετ αλλά και στους φούρνους, τα μπακάλικα και τις «ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς». Από άκρη σε άκρη, σε όλη την Ελλάδα.

Από τους Οθωνούς και το Καστελόριζο, μέχρι το Ορμένιο Έβρου και τους ακριτικούς Αρκιούς, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ νοιάζεται και φροντίζει να προσφέρει φρέσκα προϊόντα, με κάθε καιρό, χειμώνα-καλοκαίρι. Γιατί, μια τόσο πολύτιμη τροφή, πρέπει να την φέρνεις γρήγορα σε όλους, απ’ άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου. Αυτό κάνουμε 70 χρόνια τώρα.

Η ΔΕΛΤΑ είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής αγελαδινού γάλακτος, απορροφώντας το 1/5 της ελληνικής παραγωγής. Παράγουμε τα προϊόντα μας στην Ελλάδα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.
Επικοινωνία :
Κέντρο Ενημέρωσης ΔΕΛΤΑ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 800-1199-800 (από σταθερό, χωρίς χρέωση)
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 έως 19.00 και Σάββατο 9.00 έως 15.00
Για επείγοντα θέματα εκτός ωρών λειτουργίας, παρακαλούμε καλέστε στο 210-3495000

Εμπορικό Τμήμα ΔΕΛΤΑ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-3494949
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 16:30

ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, 14565, Αγ.Στέφανος Αττικής
Τηλεφωνικό Κέντρο 210-3495000

Πηγή: delta.gr

i-Ellada

Related post