Ελληνικές επιχειρήσεις : Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.

 Ελληνικές επιχειρήσεις : Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.

Mε έδρα την Αθήνα και διαγράφοντας μια ιστορία άνω των 50 ετών, αποτελούμε μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με κυρίαρχη παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη μέσω θυγατρικών και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα παγκοσμίως.

H ισχυρή μας κληρονομία ενισχύει την επιτυχημένη πορεία μας, διαμορφώνοντας τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε. Έχοντας ως βάση τις ρίζες μας, διαμορφώνουμε το μέλλον.

  • Mια ελληνική τοπική εταιρεία που μεταμορφώθηκε σε έναν ελληνικό πολυεθνικό Όμιλο καταναλωτικών προϊόντων.
  • Κατέχουμε ένα πλούσιο ιστορικό από δράσεις ανάπτυξης προϊόντων, εξαγορών που προσδίδουν προστιθέμενη αξία και νέων στρατηγικών συνεργασιών.
  • Διαγράφουμε ένα συνεχώς επεκτεινόμενο αποτύπωμα παρουσίας στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.
  • Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας επενδύουμε στην ενεργή διαχείριση και βελτιστοποίηση του προϊοντικού μας χαρτοφυλακίου μέσω συνεχών πρωτοβουλιών έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.
  • Κατά την τελευταία δεκαετία διπλασιάσαμε το οικονομικό μας αποτύπωμα, διατηρώντας την οικονομική μας ευρωστία και την ικανότητά μας να αυτοχρηματοδοτούμε το στρατηγικό μας σχέδιο.

Η Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. με έδρα την Αθήνα από το 1964, είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου Σαράντη. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε πολυεθνική εταιρεία προσφέροντας ηγετικά brands τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η διεθνής παρουσία της εταιρείας εκτείνεται σε 12 χώρες της Ευρώπης μέσω των θυγατρικών της σε Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Ουγγαρία, Β. Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ουκρανία και Ρωσία, και παγκοσμίως μέσω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητάς της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ο κόσμος αγαπά και εμπιστεύεται κάθε μέρα, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις ανάγκες των καταναλωτών και τον κοινωνικό-περιβαλλοντικό αντίκτυπο της δράσης μας.  Στην Ελλάδα, η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στην παραγωγή και διανομή προϊόντων προσωπικής περιποίησης, προϊόντων οικιακής φροντίδας και επαγγελματικής χρήσης, καθώς και προϊόντων υγείας και φροντίδας. Στο κέντρο της εταιρικής δραστηριότητάς μας βρίσκεται το ισχυρό προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, το οποίο συνεχίζει να διευρύνεται και να εξελίσσεται μέσω προσπαθειών έρευνας και ανάπτυξης, και μέσω στρατηγικών συνεργασιών αντιπροσώπευσης προϊόντων διεθνών εταιρειών.

Μέρος της εταιρικής μας ιστορίας αποτελεί η εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 1994, καθώς επίσης και η σύναψη της κοινοπραξίας με την ESTEE LAUDER COMPANIES INC. για την αποκλειστική διανομή προϊόντων ESTEE LAUDER σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρo, μέσω της οποίας διευρύναμε περαιτέρω το γεωγραφικό μας αποτύπωμα στην αγορά καλλυντικών επιλεκτικής διανομής.

Όλα αυτά τα χρόνια, η επιτυχημένη πορεία μας αποτυπώνεται στα μερίδια αγοράς των προϊόντων μας, στην ηγετική μας παρουσία ως προμηθευτή, καθώς και στην ισχυρή οικονομική μας θέση. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται παντού, σε super markets, καταστήματα καλλυντικών ευρείας και επιλεκτικής διανομής, καθώς και φαρμακεία, επιδιώκοντας να εκπληρώσουν κάθε μέρα τις προσδοκίες και τις ανάγκες του καταναλωτή.

Επικοινωνία:

SARANTIS Group
Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 26
151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: 210 6173000
Fax: 210 6197081
e-mail: gr-info@sarantisgroup.com

 

Πηγή: sarantisgroup.com

Φωτογραφία: naftemporiki.gr

i-Ellada

Related post