Ελληνικές επιχειρήσεις: ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

 Ελληνικές επιχειρήσεις: ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

Η Καρέλια, ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί, σήμερα, τη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία και πρώτο εξαγωγέα τσιγάρων της Ελλάδας.

Φημίζεται για την ποιότητα και την καινοτομία της, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο.

Με 130 έτη εμπειρία, η εταιρεία μας, γνωρίζει πως να δημιουργεί εξαιρετικά χαρμάνια καπνού, τα οποία:

• Ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές.
• Παρουσιάζονται σε κομψή και ποιοτική συσκευασία.

Δημιουργούμε σήματα-σταθμούς στην Ιστορία της καπνοβιομηχανίας, ισχυροποιώντας την εικόνα και τη φήμη μας ως παραγωγών καινοτόμων, νέων σημάτων.

Επιχειρηματική φιλοδοξία μας αποτελεί η διεύρυνση της παρουσίας μας στις παγκόσμιες αγορές, συνεχίζοντας τη διάθεση μοναδικών σημάτων υψηλής ποιότητας.

Δέσμευση μας είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για τους μετόχους και το προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.

Η Καρέλια πρωταγωνιστεί και στο κανάλι των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών, καθώς τα προϊόντα της πωλούνται σε μεγάλα καταστήματα αφορολογήτων ειδών αεροδρομίων, λιμένων και συνοριακών σταθμών στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, στη Μέση και Άπω Ανατολή, καθώς και στην Αφρική.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προβολή των προϊόντων μας μέσα από την συμμετοχή της εταιρείας μας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις όπως η έκθεση αφορολογήτων ειδών «ΤFWA WORLD EXHIBITION» στις Κάννες, στην διεθνή έκθεση καπνικών προϊόντων «Intertabac» στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας καθώς και στην έκθεση «TFWA ASIA PACIFIC EXHIBITION» στην Σιγκαπούρη.

Από το 1888, η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου υπάρχει και το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της.

Επικοινωνία:

ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.

Οδός Αθηνών, 24 100 Καλαμάτα
Τ: 27210 69213, 27210 69002
F: 27210 69080
Email: info@karelia.gr

Πηγή: karelia.gr

i-Ellada

Related post