ΝΕΟΣ ΑΤΛΑΣ, ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΝΕΟΣ ΑΤΛΑΣ, ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νέος Άτλας

Με πολυετή παρουσία και εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, η εταιρεία Νέος Άτλας, στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το πιο αξιόπιστο όνομα, για γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές προϊόντων, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από το 1947, η εταιρεία μας είναι συνώνυμο της εγγύησης και της αξιοπιστίας, εκτελώντας μεταφορές στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πελοπόννησο, τα νησιά και την Κρήτη.

image-167775-arxiki2.jpg?1464786448236Εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια, τρεις γενιές ιδιοκτητών έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, συνεισφέροντας ο καθένας με τη δική του προσωπική πορεία στην ανάπτυξη της εταιρείας Νέος Άτλας. Σήμερα, συνεχίζουμε ακούραστα, με αμείωτο ρυθμό και το ίδιο όραμα: την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Το έμπειρο προσωπικό μας αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή φόρτωση, εκφόρτωση, διανομή και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας ή των οικοσκευών σας, στην περίπτωση μετακομίσεων.

Επιπλέον, διαθέτουμε δύο κεντρικές αποθήκες, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας, έτσι, την άριστη εξυπηρέτησή σας. Όλες οι μεταφορές και οι μετακομίσεις γίνονται με πλήρη εχεμύθεια και συνέπεια πληρωμών – αντικαταβολών, εντός 48 ωρών από την εξόφλησή τους, από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Στην εταιρεία Νέος Άτλας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στοχεύουμε καθημερινά στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, επαγγελματιών και ιδιωτών. Με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες οδικών μεταφορών υψηλού επιπέδου. Είτε μεταφέρουμε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό και τα εμπορεύματά σας, είτε τις προσωπικές σας οικοσκευές, εργαζόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί σας. Μέλημά μας είναι η επιτυχής διεκπεραίωση μεταφορών και μετακομίσεων, χωρίς καμία φθορά, γρήγορα και οικονομικά!

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη,

Πελοπόννησος, Νησιά

Η μετακόμιση μπορεί να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία.

Εμείς, στην εταιρεία Νέος Άτλας, κάνουμε τη μετακόμισή σας ευκολότερη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ενώ καλύπτουμε ένα μεγάλο αριθμό πόλεων, σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, εκτελούμε μετακομίσεις από και προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά.

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Η εταιρεία μας, Νέος Άτλας, αναλαμβάνει και εκτελεί οδικές μεταφορές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, τα νησιά και την Πελοπόννησο. Εμπιστευθείτε μας τα προϊόντα σας, για να φτάσουν με ταχύτητα και ασφάλεια στον προορισμό τους και επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Πραγματοποιούμε μεταφορές κάθε είδους, σε όλη την Ελλάδα
  • Εκτελούμε ειδικές μεταφορές μεγάλων φορτίων
  • Κάνουμε ταχυμεταφορές εγγράφων
  • Αναλαμβάνουμε περισυλλογές
  • Εκτελούμε διανομές
  • Αναλαμβάνουμε αποθηκεύσεις
  • Δραστηριοποιούμαστε και στις Γερανομεταφορές – Μεταφορές αυτοκινήτων και μηχανών
  • Εγγυόμαστε παράδοση εντός 24ώρου από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα.​

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ολύμπου 60 

Τηλέφωνο: 2310755990

E-mail: info@odikes-metafores.gr

Related post